Klaipėdiečiai kviečiami į gyvus debatus

Klaipėdiečiai kviečiami į gyvus debatus
AA

Intrigos merų rinkimuose jau po pirmojo turo nebeliko daugelyje didžiųjų šalies miestų – savo sprendimo dar neturi tik Vilnius ir Klaipėda. Tam, kad miestiečiams būtų lengviau apsispręsti, artėjant antrajam turui LRT RADIJAS surengs gyvus debatus. Į diskusijas įsitraukti kviečiami ir patys miestiečiai – dėl mero posto besivaržantys politikai tiesioginiuose debatuose atsakinės ir į vietos gyventojų klausimus. 

Kovo 15 d., trečiadienį, nuo 9.05 val. iki 10 val. Klaipėdos Universitete (KU) debatams susitiks daugiausiai balsų pirmajame rinkimų ture dėl uostamiesčio vadovo posto surinkęs politinį komitetą „Ištikimi Klaipėdai“ subūręs Arvydas Vaitkus ir konservatorius Audrius Petrošius. Debatus moderuos LRT RADIJO žurnalistai Rūta Kupetytė ir Paulius Selezniovas.

„Savivaldos rinkimuose svarbūs tampa klausimai, apie kuriuos puikiai žino vietiniai gyventojai, matantys miestą iš įvairiausių perspektyvų. Todėl vilniečiams ir klaipėdiečiams suteikiame vieną paskutinių progų sužinoti kandidatų planus, kad galėtų priimti pagrįstus sprendimus, kai balsuos antrame savivaldos rinkimų ture“, – sako LRT Radijo departamento Naujienų tarnybos programų vedėjų grupės vadovė Skirmantė Palčinskaitė.

Norintys stebėti debatus gyvai, kviečiami atvykti prieš transliacijos pradžią, iki 9 val. ryto. Klaipėdiečiai kovo 15 d. laukiami KU Aula Magna salėje, Herkaus Manto g. 90-2 (prekybos centro „Studlendas“ antrame aukšte).

Klausimus kandidatams į  merus iš anksto galima siųsti ir el. paštu radijas@lrt.lt. 

LRT RADIJO rengiamų debatų bus galima ne tik klausyti per LRT RADIJĄ, bet ir žiūrėti LRT TELEVIZIJOJE.

 

Portalo Lrt.lt informacija.