Naujienų kategorija : Maistas

EFSA: 8 medžiagos naudojamos „dūmo” maiste kvapui išgauti turi būti uždraustos

EFSA: 8 medžiagos naudojamos „dūmo” maiste kvapui išgauti turi būti uždraustos

Tirtos kvapiosios rūkymo medžiagos sukėlė susirūpinimą dėl jų saugos..

Į valgyklėlę Klaipėdoje lojalūs klientai važiuoja valgyti iš viso miesto ir aplink

Į valgyklėlę Klaipėdoje lojalūs klientai važiuoja valgyti iš viso miesto ir aplink

Pirmąjį gimtadienį atšventusio „Pipiriukas - vieta kur galima skaniai pavalgyti“ maistas užkariavo lojalių klientų širdis, o kainos leidžia sugrįžti kasdien..

Jau šį savaitgalį sugrįžta „Palangos stinta“: PROGRAMA

Jau šį savaitgalį sugrįžta „Palangos stinta“: PROGRAMA

21-ojo Žvejiško festivalio PROGRAMA..

Klaipėdos kultūros fabriko kavinės erdvė turi naują šeimininką

Klaipėdos kultūros fabriko kavinės erdvė turi naują šeimininką

Po ilgos pertraukos Klaipėdos kultūros fabriko kavinės erdvė turi naują šeimininką..

Papročių tyrinėtoja: kokio patiekalo nereikėtų pamiršti per Kūčias

Papročių tyrinėtoja: kokio patiekalo nereikėtų pamiršti per Kūčias

G. Vanagienė pasakoja, kokios buvo senovės lietuvių Kūčių tradicijos, ką atsinešėme į šią dieną ir kokio jų patiekalo neturėtume pamiršti..

Klaipėdos senojoje perkėloje duris atvėrė baras “10 Tiltų krantas”

Klaipėdos senojoje perkėloje duris atvėrė baras “10 Tiltų krantas”

Ši erdvė sugrįžta su visiškai nauju, „10 Tiltų“ prekės ženklui būdingu veidu..

Lietuvai išduotas Pasaulio sveikatos organizacijos sertifikatas

Lietuvai išduotas Pasaulio sveikatos organizacijos sertifikatas

Siekiant gauti specialų sertifikatą, verslas turėjo prisitaikyti prie naujų ribojimų..

Žyma „Geriausias iki...“ paženklintą maistą leista pardavinėti ilgiau

Žyma „Geriausias iki...“ paženklintą maistą leista pardavinėti ilgiau

Toks maistas galės būti pardavinėjamas toliau, nepaisant ant pakuotės nurodytos datos..

Norinčių skaniai pavalgyti, šį savaitgalį Klaipėdoje lauks unikalūs patiekalai

Norinčių skaniai pavalgyti, šį savaitgalį Klaipėdoje lauks unikalūs patiekalai

Šį savaitgalį Klaipėdos restoranuose ir kavinėse bus galima paskanauti tik kartą metuose specialiai gaminamų patiekalų..

Klaipėdiečiai ragavo inovatyvios akvakultūros „derlių“

Klaipėdiečiai ragavo inovatyvios akvakultūros „derlių“

Mėlynosios ekonomikos teikiamos gėrybės virto degustacinės vakarienės patiekalais..