Klaipėdos I.Kanto biblioteka kviečia nemokamai mokintis kinų kalbos ir kultūros

Klaipėdos I.Kanto biblioteka kviečia nemokamai mokintis kinų kalbos ir kultūros
AA

Šiandien, balandžio 9 d. Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka pradeda nuotolinių paskaitų ciklą „Kinų kalba ir kultūra“.

Paskaitų metu daugiau sužinosite apie šios šalies kultūrą ir kalbą. Sugriausite sklandančius stereotipus apie neįkandamą kalbos sunkumą. Jei jau senokai svajojai išmokti kažką naujo, tačiau neatradai tam laiko pasinaudok unikalia virtualių kinų kalbos ir kultūros pamokų galimybe.

Skirk 10 minučių  per dieną, du kartus per savaitę ir vos praėjus mėnesiui mokėsi kinų kalbos pagrindus, ir sužinosi dalelę šios egzotiškos šalies paslapčių bei įdomybių. Sakoma, jog kiekviena kalba atveria duris į naują pasaulį — atverk savąsias į Kiniją.

Paskaitas ves jauna bibliotekos specialistė, baigusi VDU Rytų Azijos šalių kultūras ir kalbas. Žinias gilinusi Kinijoje ir Taivane.

Vaizdo įrašai bus talpinami bibliotekos svetainėje www.biblioteka.lt ar Youtube kanale pirmadieniais ir ketvirtadieniais. Pirma pamoka numatyta balandžio 9 d.

Diskusijos, namų darbai ir įvairiausi klausimai bus atsakyti uždaroje Facebook grupėje „Kinų kalba ir kultūra“. Prisijunk!