Italų įkvėpti klaipėdiečiai kviečia jungtis ir savo džiaugsmą "sudėti" į dainą

AA

 "Klaipėdoj gyventi gera!" - tokią žinutę pranešti visam pasauliui kviečia studija "Grock" ragindama balandžio 19 d., 18 val. klaipėdiečius sudėti savo džiaugsmą į jungtinę dainą.

"Šią dainą prisiminiau matydamas pirmuosius video įrašus iš Italijos, kai dainuodami, muzikuodami žmonės reiškė padėką medikams, kėlė nuotaiką vienas kitam. Susisiekęs su bičiuliais pasidalinau idėja pakviesti visą Klaipėdą tuo pačiu metu padainuoti drauge, nepaisant mus skiriančio atstumo: pro langą, iš balkono, kieme, drovesni gali kambaryje. Todėl su džiaugsmu kviečiame visus dainuoti ir savo mylimą miestą užpildyti garsais, balsais, gera nuotaika, dėkingumu tiems, kas šios pandemijos metu rūpinasi žmonių sveikata, stengiasi įveikti šį virusą",- pasakojo idėjos autorius Linas Švirinas.

Ši daina bus lyg gyvas tiltas. Kiekvienas gali prisidėti prie šios gražios iniciatyvos balandžio 19 d., 18 val.

Radijo stotis "Laluna" savo eteryje gyvai transliuos dainą. "Kviečiame kaimynus, bendruomenes pasidaryti sau šventę ir prisijungti su savo balsais ir nuotaikomis į bendrą dėkingumo ir gyvenimo džiaugsmą skleidžiantį chorą",- entuziazmo nestokojo L. Švirinas.

Norinčius dalintis šios džiugios iniciatyvos akimirkomis iš savo namų, idėjos autorius kviečia talpinti video soacialiniuose tinkluose naudojant #klaipedojgyventigera.

"Klaipėdoj gyventi gera" muzikinio kūrinio kūrybinė grupė: Solistė Edita Bodrovaitė Rukienė ir jungtinis klaipėdiečių choras: Vaidotas ir Dominykas Rukai, Evelina ir Gytis Šimelioniai, Eglė ir Paulius Stonkai, Vilija Šeputienė, Simas Buziliauskas, Mindaugas Putna, Linas Švirinas.

Muzikinį kūrinį kiekvienas daininkas įrašinėjo atskirai savo namuose. Linas Švirinas dėkoja Mindaugui Putnai už meistrišką individualių įrašų sudėjimą į bendrą jungtinį klaipėdiečių chorą.

Muzikinį klipą sudaro savanoriškai atsiųstos žmonių akimirkos iš gyvenimo Klaipėdoje.