Tikriausiai dauguma pasakytų, kad pandeminis laikotarpis ne pats tinkamiausias laikas kurti naują verslą ar imtis drastiškų pokyčių gyvenime, tačiau veržlus ir rizikos nebijantis verslininkas iš sostinės padarė būtent tai: karantino metu iš Vilniaus persikėlė gyventi į Klaipėdą ir čia atidarė „FoxyPizza“ piceriją.
„Į Klaipėdą mane atvedė svajonės“, - atskleidė Tomaš Petiul.
Būtent čia kurti verslą vyrą paskatino ypatingas Klaipėdos gyvenimo ritmas. Vilniuje užaugusį verslininką sužavėjo klaipėdiečių sugebėjimas nepaskęsti nenutrūkstamame darbų rate, randant laisvą momentą sau, kai pasigriebus skanaus maisto išsinešimui galima greitai nuvažiuoti prie jūros ir ten su draugais ar artimaisiais palydėti saulę. „Klaipėdoje turime viską: sėkmingus žmones, kurie tobulai derina darbą su laisvalaikiu, mėgsta individualiai su meile pagamintą maistą bei žino, kokie jie laimingi gyvenantys, ko gero, geriausioje Lietuvos vietoje“,- teigia Tomaš.
Kokybiško maisto subtilybes puikiai išmanantis vyras įsitikinęs, kad maistas sujungia žmones, o jo gaminamos picos yra tas papildomas gabalėlis laimės.
Greito maisto versle – ne naujokas
Savo jėgas maisto industrijoje Tomaš Petiul pirmą kartą išmėgino dar būdamas devyniolikos, kai atidarė piceriją Vilniuje. Kaip pats teigia, tada dar buvo jaunas ir naivus, todėl užėjus ekonominei krizei pritrūko patirties atremti staiga užgulusius iššūkius.
„Darbuotojai, klientai, gamybos procesai, tiekėjai, užsakymų priėmimai, logistika, marketingas, konkurencija ir dar daug visko yra picos verslas, ir būtent dėl to tai yra fantastiškas žaidimas!”, - atviravo Tomaš.
Mokymasis iš savo klaidų ir nestovėjimas vietoje visada veda vyrą į priekį. Pastaraisiais metais darbavęsis ir platų picerijų tinklą kaimyninėje šalyje išvystęs verslininkas, šiandien siekia skaniausią picą Lietuvoje gaminti Klaipėdoje.
„Klaipėdiečiai vertina nuoširdumą, o mūsų produkcija sukuria laimę bei spinduliuoja meile. Picerijos pavadinimas taip pat turi simbolinę reikšmę. FOXY Lapės simbolis yra glaudžiai susijęs su verslumu ir tobulėjimu ugdant vidinę jėgą. Mūsų picerijos komanda mėgaudamasi tuo, ką daro, sukuria erdvę, kurioje kasdien tobulėjama. Čia dirba linksmi ir entuziastingi žmonės, kurie nebijo svajoti ir augti, o tai jaučia ir klientai“.
Picerijos duris atidaryti teko tyliai
Šilutės plente įsikūrusi „FoxyPizza“ picerija įsikūrė karantino laikotarpiu, todėl įspūdingos atidarymo šventės teko atsisakyti.
„Žmonės netruko atrasti mūsų piceriją, o rekomendacijos iš lūpų į lūpas sklinda iki šiol. Klaipėdiečiai vertina didžiulį pasirinkimą, čia savąją picą iš net 24 skirtingų skonių išsirinks kiekvienas“, - dalinosi picerijos įkūrėjas.
„FoxyPizza“ ypatingai brandinta tešla suteikia autentišką skonį, čia klientai individualiai gali rinktis pado storį - Itališką (plonas padas) ar Amerikietišką (storas padas), o norintiems paįvairinti savo picą, suteikiama galimybė pasirinkti sūrio arba dešrelių kraštą.
Tiesa, „FoxyPizza” specialiai ruošia ir prie kiekvienos picos pateikia padažą, tačiau jo receptą Tomaš palieka paslaptyje.
Panašu, kad picerijai pandemija nesutrukdė. Savininkas džiaugiasi, kad visuomenei sunkiausiu metu galėjo būti šalia savo klientų, praskaidrinti jiems kasdienybę ir pabendrauti.
Užsukite į www.foxypizza.lt svetainę apžiūrėti jų plataus asortimento. Pasirinkimas tikrai įspūdingas – nuo užkandžių ir picų su gėrimais iki specialus pietų rinkinuko su „Čili“ sriuba. Arba užsukite pasisveikinti adresu Šilutės pl. 16B, Klaipėda.
Reklaminis straipsnis