Klaipėdiečiai kviečiami į debatus su kandidatais į Europos Parlamentą

Klaipėdiečiai kviečiami į debatus su kandidatais į Europos Parlamentą
AA

Artėjant Europos Parlamento rinkimams, Socialinio tvarumo akademija  balandžio 29 d., 18:00 val. šurmuliuojančioje Klaipėdoje organizuoja bendruomenei itin svarbų renginį – kandidatų į Europos Parlamentą debatus, kurie vyks  Kultūros fabrike, adresu Bangų g. 5A.  Renginį ves vietiniu ir nacionaliniu mastu gerai žinoma politologė Gabrielė Burbulytė-Tsiskarishvili.

Debatai, organizuojami artėjančių birželio 9 d. rinkimų fone, nėra tik paprastas renginys; debatai įkūnija demokratijos esmę užtikrinant, kad piliečiai būtų tinkamai informuoti apie kandidatus, besivaržančius dėl Lietuvos piliečių balsų.

Vyksiantys debatai suteikia galimybę kandidatams išsakyti savo vizijas, vertybes ir planus dėl Lietuvos ir Europos Sąjungos ateities. Tačiau, kaip per rinkimus, taip ir debatuose, itin svarbų vaidmenį atlieka piliečiai, todėl renginio metu organizatoriai aktyviai kvies žiūrovus kandidatams užduoti klausimus.

Tiems, kurie renginyje negali dalyvauti fiziškai, užtikrinama tiesioginė debatų transliacija internetu. Ją žiūrovai galės stebėti “Klaipėda, aš su tavimi” internetiniame puslapyje bei Socialinio tvarumo akademijos Facebook paskyroje.

Registracija: https://forms.gle/kufiG8GmBpcMsF5v9

Renginio nuoroda: https://www.facebook.com/events/350941781282337?ref=newsfeed

Renginio metu bus filmuojama ir fotografuojama.

 

Debatai yra Erasmus+ projekto "Very Important Participation" veikla, finansuojama Europos Sąjungos lėšomis.