Kepiniai iš rankų į širdį – „Smėlio juosta“ jau veikia Naujajame turguje

Kepiniai iš rankų į širdį – „Smėlio juosta“ jau veikia Naujajame turguje
AA

Vos tik įžengus į Naująjį Klaipėdos turgų, daržovių paviljone, prie laiptų, pasitinka jaukumu alsuojanti nauja erdvė – kepyklėlė „Smėlio juosta“. Tai ne tik vieta, kur sklinda ką tik iškeptų kepinių kvapas, bet ir ramybės oazė skubančioje dienoje. Patogioje, visiems lengvai pasiekiamoje vietoje įsikūrusi kepyklėlė jau tapo maloniu atradimu tiek nuolatiniams turgaus lankytojams, tiek netikėtai užsukusiems praeiviams. Vos kartą čia užsukę, žmonės grįžta dar ir dar – dėl skonio, dėl šviežumo, dėl tikrumo.

„Smėlio juosta“ savo filosofiją grindžia paprasta, bet vis rečiau sutinkama tiesa: skanūs kepiniai turi būti švieži, natūralūs ir gaminami su meile. Čia nerasite atšildytų gaminių ar pusfabrikačių – bandelės kepamos tą pačią dieną, vietoje, pačios konditerės rankomis, dar anksti ryte. Kepiniams naudojami tik aukštos kokybės ingredientai, be jokių cheminių priedų. O nuo 15 valandos, visos mielinės bandelės siūlomos už pusę kainos – tai ne tik džiugina klientus, bet ir leidžia kiekvienam pasilepinti kokybe be išlaidų.

kepiniai

„Norime, kad žmogus, užėjęs į turgų apsipirkti, atrastų čia dar vieną nedidelį džiaugsmą – šiltą bandelę, gabalėlį torto, kavos puodelį. Viską darome taip, kad kepiniai ne tik džiugintų skonio receptorius, bet ir būtų palankūs sveikatai. Be kaltės jausmo, be paslėptų sudedamųjų – tik tikras maistas“, – sako „Smėlio juostos“ įkūrėjas.

Išskirtinumas – ne tik šviežume. Kepyklėlė siūlo ir platų pasirinkimą keto dietą palaikantiems klientams. Tai itin aktualu šiuolaikiniam žmogui, besirūpinančiam tiek figūra, tiek sveikata. „Keto gaminiai – tai mažai angliavandenių, bet daug skonio. Jie padeda palaikyti stabilią energiją, išvengti cukraus šuolių kraujyje, palaikyti koncentraciją ir netgi skatinti riebalų deginimą, tinka diabetikams“, – aiškina kepyklėlės komanda.

„Smėlio juostoje“ pirkėjai ras įvairiausių bandelių, pyragų, tortų – viskas gaminama kruopščiai, su meile ir be skubos. Čia galima ne tik įsigyti gardumynų išsinešimui, bet ir prisėsti vietoje, pasimėgauti šviežiu desertu ir puodeliu kvapnios kavos. Tai tampa vis populiaresne stotele tarp tų, kurie renkasi kokybę vietoje kiekybės.

Kepyklėlė dirba nuo antradienio iki šeštadienio, nuo 7 valandos ryto iki 17 valandos. Sekmadieniais ir pirmadieniais – poilsio dienos.

„Kiekvieną rytą pradedame nuo nulio. Nėra vakarykščių likučių, nėra laikymo šaldikliuose. Tai mūsų išskirtinumas, kuriuo didžiuojamės ir kuriuo pasitikime“, – sako kepyklėlės įkūrėjas.

Ši vieta jau spėjo tapti ne tik kulinariniu atradimu, bet ir mažyčiu sveikatos kampeliu miesto centre, kuriame šviežumas ir natūralumas dera su aukšta kepinių kokybe.


Užsakomasis turinys

Reklama
Reklama