KU kviečia moksleivius dalyvauti tarptautiniame konkurse ieškant Europos pakrančių miestams kylančių problemų sprendimų

KU kviečia moksleivius dalyvauti tarptautiniame konkurse ieškant Europos pakrančių miestams kylančių problemų sprendimų
AA

Klaipėdos universitetas, kaip vienas iš EU-CONEXUS Europos universitetų organizuoja tarptautinį konkursą mokykloms „THINK SMART, CREATE GREEN“ ir kviečia Lietuvos moksleivius jungtis prie užsienio moksleivių. 

Komandos gali registruotis iki lapkričio 30 d.

EU-CONEXUS Europos universitetas išmanių pakrančių miestų tvariai plėtrai fokusuojasi į globalias urbanizuotų pakrančių išmanios ir tvarios plėtros tendencijas.

Vienas iš pagrindinių mūsų tikslų ir veiklų yra didinti supratimą apie iššūkius, kylančius Europos pakrančių miestams, bei įkvėpti visuomenę ieškoti sprendimų, kaip pritaikyti aplinką tausojančius principus kasdieniame gyvenime.

Šiame tarptautiniame konkurse „EU-CONEXUS“ kviečia jus tapti ateities, kurioje norėtume visi gyventi, kūrėjais. Pasidalinkite su Lietuvos ir užsienio moksleiviais ateities miesto idėjomis, svajonėmis ir troškimais.

 

"Vienas iš pagrindinių mūsų tikslų ir veiklų yra didinti supratimą apie iššūkius, kylančius Europos pakrančių miestams, bei įkvėpti visuomenę ieškoti sprendimų, kaip pritaikyti aplinką tausojančius principus kasdieniame gyvenime. Šiame tarptautiniame konkurse „EU-CONEXUS“ kviečia jus tapti ateities, kurioje norėtume visi gyventi, kūrėjais. Pasidalinkite su Lietuvos ir užsienio moksleiviais ateities miesto idėjomis, svajonėmis ir troškimais", - rašoma kvietime.

Komandą turi sudaryti 4 mokiniai ir 1 mokytojas. Dalyvauti gali 13 - 15 metų vaikai.

Su konkurso taisyklėmis galite susipažinti čia.

Reklama Ikona, uždaryti