Klaipėdiečių grupė „Voiceless“ pristato savo pirmą originalų kūrinį ir jo vaizdo klipą

AA

Violončelininkų grupė „Voiceless“ pristato pirmą savo originalų kūrinį kartu su vaizdo klipu „Timeless“ .

"Šio mūsų pirmojo autorinio kūrinio vaizdo klipe išvysite nuo karantino pajuodusius ir supykusius atlikėjus, kitų metų energijos simbolį „Jautį“, o taip pat išgirsite ilgai brandintą garso takelį, atliekamą elektrinėmis violončelėmis", - pasakojo grupės "Voiceless" narys Tomas Mikalauskas.

Netikėtai užklupusi pandemija pakoregavo muzikantų planus. Nors dėl susiklosčiusios nepalankios situacijos koncertams gyvus pasirodymus teko nutraukti, tačiau grupė "Voiceless" nesėdėjo sudėję rankų ir visas jėgas atidavė kūrybai.

„Paskutiniu metu vis dažniau prisėdame prie savo kūrybos autorinės muzikos. Jau esame pradėję įrašinėti mūsų pirmąjį albumą. Dienos šviesą jis turėtų išvysti kitų metu pradžioje“ , - atviravo „Voiceless“ grupės narys.

Jau septynerius metus gyvuojanti ir savo muziką violončelėmis kurianti grupė netruko išpopuliarėti Lietuvoje. 

Grupės muziką klaipėdiečiai ir miesto svečiai jau kelis metus iš eilės girdi „Jūros šventės“ metu vykstančiuose pasirodymuose, taip pat televizijos žiūrovai pasirodymus stebėjo „Lietuvos talentai“ laidų metu. Grupė yra koncertavusi ir su Klaipėdos kameriniu orkestru.

Reklama Ikona, uždaryti