Harmonija spinduliuojančiame neringiškės Emilijos muzikos kūrinyje sugrįžo strazdas

AA

Pristatome naują muzikinį kūrinį ir jo video klipą. Kviečiame paklausyti gerai žinomo lietuvių liaudies kūrinio, kurį taip subtiliai, ramioje harmonijoje ir išjautime perteikė neringiškė Emilija Lendraitytė ir Uraganius. 

“Ilgą laiką turėjau troškimą, kartu su profesionalais įrašyti šią dainą, sukurti kažką neįprasto ir kitokio. Tad galiu drąsiai pasakyti, jog mano svajonė išsipildė su kaupu, dėka visos komandos, kuri prisidėjo prie šio gražaus kūrinio gimimo. Būtent ši liaudies daina “Strazde” - man be galo svarbi ir brangi”, - teigė daininkė Emilija Lendraitytė.

 

Mergina atvirauja, kad muzika ir dainavimas – jos didžiulė aistra, meditacija ir ramybė. Šį kūrinį „Strazde“ solistė su savo seserimis dainuoja jau nuo ankstyvos jaunystės. Jis jai primena ypatingą seserų tarpusavio ryšį, naktinius pasivaikščiojimus miškais ir artimus pokalbius iki aušros.

Gamtą Emilija prisijaukino jau seniai. Stiprus ryšys su gamta merginą atvedė prie muzikos.  „Užaugau aš nuostabiame gamtos kampely – Neringoje. Čia mano namai ir būtent čia gamtos apsuptyje su paukščiais ir pušimis atradau save muzikoje”, - pasakojo Emilija.

Emilija atskleidė, kad šios dainos įrašymą iniciavo Uraganius, spontaniškai pasiūlęs kurti muziką drauge su profesionalais.

 

Reklama Ikona, uždaryti