Kuršių nerijos produkto ženklas įteiktas autentiškame žvejų name Pervalkoje įsikūrusiai kavinei

Kuršių nerijos produkto ženklas įteiktas autentiškame žvejų name Pervalkoje įsikūrusiai kavinei
AA

Atokiau nuo Pervalkos, šalia dviračių tako esančioje senoje sodyboje gimusiai ir užaugusiai Jolantai Mitkutei visada buvo svarbu vietos dvasios pajautimas. Pajausti yra viena, o dalinti su kitais jau visai kita. Prieš kelis metus Jolanta su šeima autentiškame žvejų name įkūrė kavinę „Vėjopačio užeiga“. Lankytojus kviečia jaukus, gėlėse paskendęs kiemas su vaizdu į marių tolumas.

„Vėjopačio užeigai“ ir jos siūlomiems patiekalams: „Karoso šonkauliai“, „Kepta stinta marinate“, „Sūdytas žiobris marinate“,  įteiktas Kuršių Nerijos produkto ženklas.

Šioje užeigoje patiekalai gaminami iš Kuršių mariose sugautos žuvies, o receptai yra patikrinti ilgamete tradicija,

"Dėkojame Jolantai ir jos šeimai už aktyvią veiklą bendruomenėje, už originalias ir tradicijomis paremtas idėjas, už neišsemiamą energiją puoselėjant pamario krašto tradicijas", - rašoma Kuršių Nerijos nacionalinio parko pranešime.

 

Reklama Ikona, uždaryti