Mados ir grožio mugė „Design for Life“ jau šį šeštadienį Švyturio arenoje su puokšte kūrėjų

Mados ir grožio mugė „Design for Life“ jau šį šeštadienį Švyturio arenoje su puokšte kūrėjų
AA

Laikas dairytis į rudens spalvų paletes, šiltesnes skaras ir sodresnius papuošalus, nes mus pasiekė ruduo, o kartu su juo - mados ir grožio mugė „Design for Life“.

Virš 80 kūrėjų, dizainerių ir gamintojų rugsėjo 30 dieną užpildys „Švyturio arenos“ II aukšto foje.

Susitiksime su jau pamiltais prekių ženklais ir, žinoma, susipažinsime su mugės „Design for Life“ naujokais.

mugė klaipėda

„Lietuvoje turime išties daug talentingų žmonių, pasižyminčių išskirtiniu stiliaus pojūčiu, vertinančių kokybę bei natūralumą. Lietuvių kūrėjų asortimentas vis dažniau savo vietą atranda ir užsienio rinkose. Todėl džiaugiamės galėdami jų gaminius pristatyti ir Lietuvos žmonėms,“ – teigia Andrius Kazlauskas, UAB „Festivus“ direktorius.

Anot jo, mugės „Design for life“ kas kartą suburia išskirtine kokybe garsėjančių prekių ženklų atstovus. Šeštadienį vyksianti mugė Klaipėdoje – ne išimtis. Tad mugės lankytojai turės išskirtinę galimybę rinktis iš itin plataus naujausių aprangos, aksesuarų, papuošalų kolekcijų.

mugė klp

Savo asortimentą siūlys ir gausus būrys prekių ženklų: Elegant Me Jewellery, BB Studio, Sveikatos harmonija, Medikatus.lt,Taškuota suknelė, GG Unique, Knitas, Smilebar.lt, KaMil boutique, Enli·5 Drabužiai Moterims, Catiusha, TADO's mados, DENAfashion, Burbulas, Bionaturoazė, IdoMiau, MOCCA BY Caroline, MUR MUR apranga, Victoria Crown Cosmetic, Eni Meni, Design by REDA, Surasta, ne.rasa, PABU shop, Myliu Juodai, Drabužių-avalynės studija Gylė, Honey Bee, Kodėl Todėl, Askvila, KAPA  Accessories, noriu ir noriu, 4M in 1, TikoPatiko, TYKKI, CHLF boutique, Style Color Size, Selado aprangos studija, Studio Elste, YANKĪ.lt, Šartus Jewelry, SALTY Fashion.

mugė klaipėda

„Lietuvių kūrėjai savo asortimentą dažniausiai pristato internete – tinklalapiuose arba socialinėje erdvėje. Ne kiekvienas iš jų turi fizines parduotuves, tad mugės sukuria išskirtinę galimybę ne tik gyvai susipažinti su populiarių prekių ženklų kūrėjais, išgirsti jų patarimų stiliaus klausimais, bet ir vietoje pasimatuoti patikusius drabužius, atrasti naujus, dar nebandytus aprangos ar aksesuarų derinius,“ – teigia A. Kazlauskas.

mugė klaipėda

Mados ir grožio mugė „Design for life“ Klaipėdoje lankytojų lauks rugsėjo 30 dieną, „Švyturio“ arenoje, II aukšte, nuo 10 iki 17 valandos.

Įėjimas į mugę – nemokamas.

Sekite naujienas: https://fb.me/e/2toIL0s2Q

Straipsnyje naudotos asociatyvios nuotraukos.