2022 metų horoskopai visiems ženklams

2022 metų horoskopai visiems ženklams
AA

Šie, nauji, 2022 metai nėra patys lengviausi – su puokšte netikėtumų daugeliui horoskopo ženklų. Tačiau visumoje, 2022 metai – Juodojo Vandens Tigro metai nėra kažkuo išskirtinai kritiški ar lemiantys blogus dalykus. Gyvenimas tęsis kaip ir anksčiau, o kiekvienas Zodiako ženklas turės savo įvykius ir nuosavą likimą.

Juodojo Vandens Tigro metais sėkmė ir laimė lydės stipriausius, ryžtingiausius, drąsiausius žmones, tuos, kurie tiesiog įdės papildomų pastangų siekiant savo tikslų ir sėkmės. Tik bekompromisiai, valdingi, užsispyrę ir net šiek tiek įžūlūs Zodiako ženklų atstovai su džiaugsmu įveiks 2022 metų sunkumus.


Šiais metais svarbu nepasiduoti kitų žmonių įtakai ir stengtis visada ir visame kame apginti savo požiūrį, o iš ten ir ateina įtampa, kartu atnešanti sėkmę per drąsą. Sėkmė nepaliks tų, kurie atkakliai ir toliau ieško naujų galimybių ir perspektyvų net ir tada, kai susiduria su nesėkmėmis ir moka užsigydyti žaizdas.

avinas

AVINAS

Bendra astrologinė prognozė Avinui 2022 metams

2022 metai – Vandens Tigro metai yra tikrai ypatingi Avinams ir bus reikšmingi daugeliu gyvenimo aspektų – tai naujų galimybių etapas, kuris atneš daug naujų permainų ir žymės naujas pradžias, naujai priimamus sprendimus dėl ateities. Metų pradžia suteiks Avinams daug apmąstymų, kurie privers pažiūrėti į naujus įvykius kitu kampu ir išmokins kaip reikia spręsti naujai susidariusias situacijas. 
Metų pradžia puikiai tinka kūrybinei vizualizacijai, meditacijai, savęs, kaip asmenybės bei  savo naujų vidinių galimybių atradimui.

Antroje metų pusėje Avinas gali pradėti įgyvendinti savo idėjas – nuo tada prasidės sėkmingas laikotarpis profesiniam augimui, tačiau tiksliai apie tai gali atsakyti tik asmeninis 2022 m. horoskopas.

Darbo perspektyvos Avinui 2022 metais

2022 metais Avinai pamatys teisingą tolesnės veiklos kryptį, naujas karjeros galimybes. Labai patartina įsiklausyti į labiau patyrusių kolegų patarimus, iš ten atsiras naujų minčių kaip derėtų elgtis, kad lydėtų sėkmė. Metai yra puikūs įgyti naujų įgūdžių, gauti daug įdomios ir naudingos informacijos, ir jei ji bus tinkamai nukreipta, žvaigždės garantuoja ženklią karjeros pažangą.

Šie metai leis daug ką suvokti, aptikti bei galbūt pradėti kopti „karjeros laiptais“ profesinėje srityje, kartu, tai tinkami metai nutraukti, pabaigti viską, kas nereikalinga – kad ir keisti darbą.

Meilės horoskopas Avinui 2022 metais

Meilė Avinams gera sritis – ateina naujas palankus ir daug žadantis metas vienišiems Avinams. Visais metais gali pasitaikyti romantiškų nuotykių, naujų kontaktų, meilės peripetijų.

Metai iš Avino pareikalaus daug energijos – emociškai ir fiziškai. Jie turės pademonstruoti palaikymą savo antrai pusei ir supratimą, todėl patartina tiesiog ignoruoti mažas buitines problemas ir “pamiršti” nesklandumus.

JAUTIS

JAUTIS

Bendra astrologinė prognozė Jaučiui 2022 metams

2022 metai Jaučiams yra pilni netikėtumų, pačių įvairiausių, tačiau visumoje tikrai gerų, nors taip gali ir neatrodyti iš pirmo žvilgsnio. Įvykiai kis greitai, o 2022 metų horoskopas pataria laikytis savo užsibrėžtų planų, būti ryžtingesniems, darbštesniems bei atkakliems daugelyje gyvenimo sričių.

Metų pradžioje Jaučiai turėtų negailėti energijos profesinėje srityje, ypač jei kalba vyksta apie darbo keitimą, kartu ši metų pradžia atneš nereikalingų išlaidų. Bėgant 2022 metams gyvenimas rims, bus mažiau chaoso, tačiau verta atkreipti dėmesį į sveikatą – reikėtų stiprinti imunitetą. Rudeniop rūpės šeimos, artimų draugų problemos, atsiras poreikis, o ir galimybės keliauti, ypač toli, į egzotinius kraštus.

Jaučiui 2022 metais svarbu įgyvendinti planus ir realizuoti idėjas klausant savo vidinio balso bei nuojautos. Šie metai gali atnešti sėkmės ir naudos, tačiau tam reikės pridėti nemažai  pastangų. Žvaigždės pataria Jaučiams kibti į darbus, nedelsiant spręsti naujai susidariusias problemas, stumti į priekį savo tikslų įgyvendinimą.

Darbo perspektyvos Jaučiui 2022 metais

2022 metų pradžioje Jautį gali tiesiog persekioti mintys, kad darbai ir profesinė veikla nevyksta taip gerai ar greitai, kaip galėtų būti.

Metų pradžia suteiks progų tai pakeisti, todėl vertėtų pasinaudot šiuo periodu – likimas suteiks naujos vertingos informacijos, atsiras naudingi žmonės. Vertėtų koncentruotis į vieno tikslo siekimą vienu etapu ir nuoširdžiai, nesiblaškant dirbti, tačiau tiksliai apie tai atsakys tik asmeninis 2022 m. horoskopas.

Meilės horoskopas Jaučiui 2022 metais

Tikėtina, kad 2022 metai meilės sritis Jaučiams, kurie santykiuose, bus ramybės uostas be didesnių  audrų. Net sudėtingiausias situacijas ar nepalankius likimo posūkius pavyks išspręsti tinkamai.
Gali būti, kad 2022 metais užsimegs naujų pažinčių, atsiras naujų draugų, dėl ko esamas partneris gali jausti dėmesio trūkumą, pavydėti, tačiau ir tai pavyks greitai išspręsti. 

Na, o Jaučiams – vienišiams 2022 metai nėra apie svaiginančios meilės, romantikas ar neįtikėtinas pažintis, tačiau vertėtų atidžiau pažvelgti į esamą aplinką, senas pažintis, nes tarp jų galimas TAS žmogus, kuris nušvies gražiomis spalvomis vienišas pilkas dienas.

DVYNYS

DVYNYS

Bendra astrologinė prognozė Dvyniui 2022 metams

2022 metais Dvyniai turės įdėti daugiau darbo ir pastangų visame kame, kad pasiektų puikių rezultatų – stengtis ir plušėti, bet patartina mažiau kliautis greitai kylančiais impulsais. Pirmąjį pusmetį Dvyniai gali tikėtis naujų tikslų, iššūkių atsiradimo, kuriuos patartina neatidėlioti, o imti ir tiesiog įgyvendinti.
Visi 2022 metai yra geras ilgas etapas įvairiausiems atradimams gyvenime, ypač patartina išmėginti naujas sporto šakas, mokytis atsipalaiduoti tokiu būdu, kuris nuramintų protą ir mintis bei padėtų mąstyti pozityviau. 

Dauguma veiklų “atkeliaus” iš 2021 metų, teks išmokti laiko planavimo subtilybių – dėl gausybės reikalų vienu metu, bet visumoje tai yra geri metai uždarbiui, nes bendrinis metinis horoskopas Dvyniams 2022 metams neprognozuoja materialinių sunkumų.

Darbo perspektyvos Dvyniams 2022 metais

2022 metais yra geras laikotarpis naujų projektų pradžiai, naujam verslui, ypač metų pradžia gali atnešti daug netikėtų malonių staigmenų darbe – atsiras naujų naudingų kontaktų.

Jei darbo sritis glaudžiai susieta bendradarbiavimu su kolegomis, 2022 metais ši sritis nebus lengviausia, gali kilti intrigos ar net konfliktai – ir tai kyla iš seniau pažįstamų asmenų, todėl patartina grąžinti visas skolas laiku bei būti atidesniems kitų nuomonei, tačiau tiksliai į tai atsakyti gali tik asmeninis 2022 m. horoskopas.

Meilės horoskopas Dvyniams 2022 metais

Dvyniams, tikėtina, kad seksis darbe ir finansuose, vyks daug gerų permainų, tačiau meilės sritis 2022 metais nėra tokia įspūdinga.
Pirmą pusmetį ištekėjusių/vedusių Dvynių gali laukti santykių stiprumo išbandymas, ir tai bus gana teisinga, nes lengvas chaosas darbiniuose reikaluose suteiks pretekstą pretenzijoms kitai pusei, rudeniop daugeliui Dvynių asmeninis gyvenimas pagerės, konfliktai šeimoje nurims ir  įsivyraus ilgai laukta harmonija ir ramybė.

Vienišiems Dvyniams nevertėtų labai tikėtis, kad atsiras nauji rimti santykiai, ypač metų pradžioje, tačiau šis laikotarpis netruks amžinai – iki vasaros pabaigos situacija stabilizuosis ir širdis gali prisipildyti naujais gražiais jausmais.

VEŽYS

VĖŽYS

Bendra astrologinė prognozė Vėžiui 2022 metams

2022 metai Vėžiams žada daug įvairių nuotykių, nebūtinai gerų, bet labai pamokančių, kurie atvers pasaulėžiūrą ir pakeis nusistovėjusį mąstymą. Tai padės pamatyti naujas perspektyvas ir atvers naujus gyvenimo kelius, nes 2022 metai Vėžiams yra skirti tobulėjimui ir progresui.

Metų pradžioje Vėžiams patartina priimti stebėtojo vaidmenį, kad nepraleisti svarbios naudingos informacijos, ir mažiau veikti, tačiau tiksliai į tai atsakys tik asmeninis 2022 m. horoskopas. Beje, visais 2022 metais verta tapti gana kritiškiems ir atsargiems su menkai pažįstamais žmonėms.

Darbo perspektyvos Vėžiams 2022 metais

2022 metais darbinė veikla nebus paprasta, ši sritis nusimato gana įtempta ir chaotiška. Neaiškumai darbe atneš daug įvairių minčių, bet Vėžiams patartina išlikti ramiems ir gana drąsiems, tai padės pasukti įvykius norima vaga.

Kadangi tai yra metai, kurie žadina ir judina, vertėtų investuoti laiko ir pastangų į savo veiklos tobulinimą, kursus, mokymus. Tai atvers naujų galimybių darbinėje veikloje, tačiau nevertėtų iškart tikėtis konkrečių rezultatų.

Meilės horoskopas Vėžiams 2022 metais

Vėžiams, kurie santykiuose, pirma 2022 metų pusė nežada būti paprasta ir aiški, tai gali kilti dėl įtampos darbe, todėl labai patartina “neparsinešti” darbo į namus – neverta darbinių reikalų diskutuoti su artimais žmonėmis. 

Metų eiga Vėžiams dovanos įvairių meilės nuotykių, kuriuos nėra būtina priimti ir juose dalyvauti, nes paslaptys turi tendenciją išaiškėti. Iškilus konfliktinėms situacijoms patartina jas spręsti iš karto, be jokio atidėliojimo imti ir kalbėtis tarpusavyje. 

Vieniši asmenys pajus 2022 metų dinamiką visu pajėgumu, galimos pažintys, nauji potyriai, netikėtumai.

LIŪTAS

LIŪTAS

Bendra astrologinė prognozė Liūtui 2022 metams

2022 metų vasario mėnesio mėnesio pasikeis į naują simbolį – 2022 metų globėjas taps Juodasis Vandens Tigras, kurie 2022 metai Liūtui atneš daug puikių išgyvenimų, malonių susitikimų, pažinčių ir netikėtų staigmenų. 

Liūtai turės pakankamai laiko savo tikslams pasiekti, ypač susidėlioti prioritetus gyvenime, todėl turėtų sistemingai siekti savo tikslų, laikytis vertybių ir nenukrypti nuo savo gyvenimo tikslų, nors pagundų bus nemažai.

Darbo perspektyvos Liūtui 2022 metais

2022 metai Liūtams yra gana sėkmingi darbo srityje – tai tinkamas metas pradėti naują karjeros kelią ir įrodyti savo gebėjimus profesinėje srityje, tačiau tiksliai į tai atsakys tik asmeninis 2022 m. horoskopas.
Liūtai neturėtų visko griebti daryti vienu metu, nes tik su gerai apsvarstytu veiksmų planu numatomi geriausi rezultatai. 

Vasaros pradžioje tikėtinos stresinės situacijos darbe, todėl prieš priimdami greitus sprendimus Liūtai turėtų išlaikyti karališką ramybę, kad tinkamai išsispręstų naujai susidariusios situacijos.
2022 metų vasaros viduryje reikėtų daugiau klausyti, nei kalbėti, vidinė ramybė ir santūrumas labai prisidės prie sėkmės.

Meilės horoskopas Liūtui 2022 metais

2022 metai Liūtams nėra patys idealiausi šeimos sferoje, tai labiau gilinimosi į save periodas,  tiesioginiai buitiniai rūpesčiai atneš įvairiausių staigmenų, pokalbių. Galimas santykių aiškinimasis, kilę keisti nesusipratimai neigiamai paveiks šeimyninį gyvenimą. Siekiant sumažinti kivirčų tikimybę, svarbu išmokti vesti dialogą su savo gyvenimo partneriu. 2022 metais reikės daugiau stengtis siekiant harmonijos be tamsių debesų.

Taip pat ir vienišų Liūtų meilės sritis nėra labai žaižaruojanti, metų pradžioje tiesiog gali trūkti laiko santykiams užmegzti ar vystyti, tačiau gautas priešingos lyties dėmesys nuteiks ypač romantiškai, nes tai geras periodas seksui, meilei, aistrai. Labiausiai tikėtina, kad rimtesni santykiai gali atsirasti rudenį.

MERGELĖ

MERGELĖ

Bendra astrologinė prognozė Mergelei 2022 metams

Juodojo Vandens Tigro metai Mergelėms suteiks ryžto ir stiprybės, atsiras pasitikėjimas savo jėgomis, o pastangos duos pageidaujamų rezultatų.
2022 metais Mergelės turėtų daugiau klausyti kitų žmonių nuomonių ir klausti patarimų, nes aplink bus gera linkinčių žmonių galinčių suteikti paramą ir supratimą, ypač pirmąjį metų pusmetį Mergelėms patartina daugiau leisti laiką su šeima, bendrauti su artimaisiais. 

Darbo perspektyvos Mergelei 2022 metais

2022 metai suteiks Mergelės iššūkių profesinėje srityje, kurie bus sėkmingai įveikti, tačiau tikslią informaciją apie etapus darbinėje veikloje suteiks tik asmeninis 2022 m. horoskopas.

Galimi nesusipratimai, kylantys iš vadovų ir tai labiausiai gali kilti iš nesusišnekėjimo, o vaisingo bendradarbiavimo nebuvimas gali versti abejoti savimi ir savo jėgomis, patartina nekreipti dėmesio į tokio tipo sunkumus, oriai priimti pralaimėjimus, įveikti kliūtis ir eiti link savo tikslų siekiant karjeros aukštumų.

Meilės horoskopas Mergelei 2022 metais

2022 metai Mergelėms pranašauja meilės ir romantikos metus, dėmesio, kalbų, gėlių ir gerbėjų gali atsirasti į valias, tačiau jei rūpi esami santykiai, derėtų kritiškai apsvarstyti poelgius ir nesileisti į neapgalvotas avantiūras – priešingos lyties dėmesys turėtų būti vertinamas atsakingai.

SVARSTYKLĖS

SVARSTYKLĖS

Bendra astrologinė prognozė Svarstyklėms 2022 metams

Svarstyklėms 2022 metai nusimato gana malonūs, ypač metų pradžia – palanku įgyti pasitikėjimo savimi ir jėgų, kad įgyvendinti sumanytas idėjas bei tapti drąsesniems, o susidariusios situacijos bei aplinkybės bus gana palankios tam.

Visumoje, 2022 metai yra ilgas geras etapas, nešantis įvairių neaiškumų, bet taikūs, tylūs – be didelių pakilimų ir nuosmukių, tačiau konkretumą gali suteikti tik asmeninis 2022 m. horoskopas sudarytas pagal asmeninius gimimo duomenis.
 

Darbo perspektyvos Svarstyklėms 2022 metais

2022 metais Svarstyklės galės rinktis, tad jei negailės laiko ir pastangų, užsidirbs pelnytą kopimą karjeros laiptais, sėkmingą asmeninių projektų įgyvendinimą.
Ramumas lydės visus metus, todėl jei norėsis mažiau veiklos, patingėti – tai taip pat bus įmanoma. 
O “Svarstykliškas” įprotis gerai apsvarstyti prieš priimant sprendimus turės teigiamą poveikį profesinėje srityje, ir tai siūlytina taikyti kuo dažniau – tikrai pravers jų įprotis išstudijuoti visas detales ir bus išvengta rimtų problemų karjeroje ir versle.
 

Meilės horoskopas Svarstyklėms 2022 metais

2022 metai Svarstyklėms nėra labai įspūdingi meilės srityje, staigmenų neturėtų būti daug, todėl galbūt nereikėtų tikėtis ir aistrų, emocingų audrų, bet tai geras stabilus metas šeimyniniui gyvenimui, kai net ir prasiveržę priekaištai neatrodys rimti.

Vienišos Svarstyklės gali tikėtis ramių metų, meilės nuotykiai galbūt nebus keičiantys gyvenimą, bet viskas priklauso nuo pačių Svarstyklių veiksmų, mat 2022 metais likimą meilės srityje bus galima pakeisti.

SKORPIONAS

SKORPIONAS

Bendra astrologinė prognozė Skorpionui 2022 metams

2022 metai Skorpionui yra puikūs ir sėkmingi bei emocingi. Patartina dažniau pasvajoti apie norimas permainas, nes yra tikimybė, kad svajonės tikrai išsipildys. Žinoma, sunkumų ir problemų bus, tačiau jie bus nereikšmingi, palyginti su pasiekimais, kad Skorpionai jų net nepastebės, tačiau tiksliai į tai atsakys tik asmeninis 2022 m. horoskoskopas.
Juodojo Vandens Tigro metai yra Skorpionų pasirinkimo metai, kai žmogui būna tiesiog leista pačiam rinktis kaip elgtis, kokias galimybes ir sąlygas sukurti siekiant tikslų. Skorpionas bus atviras viskam, o įgimta intuicija padės priimti teisingus sprendimus.
 

Darbo perspektyvos Skorpionui 2022 metais

2022 metai Skorpionams pasiūlys daug tobulėti ir mokytis. Viskas, ką ženklo atstovai išmoks bus tiesiogiai naudinga ateityje siekiant norimos karjeros ar profesinio augimo perspektyvų.
Tai yra geras metas verslininkams, kai atsiras sąlygos verslo plėtrai ir naujų perspektyvių projektų pradžiai. Tačiau Skorpionai turėtų būti atsargesni renkantis partnerius, žvaigždės pataria atidžiai išnagrinėti galimus kandidatus į partnerystę, reikėtų atidžiau įsivertinti žmones, nes kitų žmonių nuomonė ir įtaka nebus gera verslui.
 

Meilės horoskopas Skorpionui 2022 metais

Metų pradžioje mylintys Skorpionai aktyviai kovos su savimi – su savo “kontrolės demonais” ir pavydu. Įsibėgėjus metams, po įtemptų pavydo ir aistros etapų atsiras noras kurti tolimesnius planus ir siekti abipusės harmonijos.
Vieniši ir laisvi Skorpionai pajus jėgų antplūdį daugiau antroje metų pusėje, padaugės romantikos bei nuotykių, kartkartėmis pasineriant į neįprastus romantiškus nuotykius ir tik Skorpionams suprantamus meilės žaidimus.

ŠAULYS

ŠAULYS

Bendra astrologinė prognozė Šauliams 2022 metams

2022 metai Šauliams suteiks daug galimybių tobulėti bei mokintis iš savęs bei kitų, daugumoje gyvenimo sričių vyks permainos ir vidinės transformacijos. Tai yra geri metai finansiniams reikalams, kylantiems iš naujai priimtų sprendimų.
Visko – įvykių, galimybių, įvairių situacijų bus daug, ir Šauliai, tikėtina, reaguos tinkamai prisišaukiant sėkmę.
 

Darbo perspektyvos Šauliams 2022 metais

Šauliai 2022 metais kitiems ir sau atrodys kaip geri lyderiai, vadovai. Tikėtina, kad juodojo vandens Tigro metais Šauliai sugebės susidoroti su visomis darbinių reikalų problemomis tinkamai ir laiku, todėl patartina kibti į didesnius projektus ir rizikuoti (aišku, atsižvelgiant į savo asmeninio 2022 metų horoskopo etapus).
Šauliams, dirbantiems privačiose ar valstybinėse įmonėse, 2022 metai yra taip pat geri, juos gali pastebėti, kas tikrai gali būti įvertinta finansiškai.
 

Meilės horoskopas Šauliams 2022 metais

Vienišiems Šauliams 2022 metai bus geri užmegzti romantiškus santykius, kupinus dvasinio ir fizinio artumo bei harmonijos, tačiau turėtų būti svarbu prisiminti, kad reikia mokėti ne tik pasakoti, bet ir klausytis bei neprimesti savo požiūrio kaip vienintelio galimo. 
Šauliams, kurie santykiuose taip pat bus svarbu išmokti kalbėtis dialogo forma su artimais žmonėmis ir priimti išsakomą kritiką jų atžvilgiu, nepulti teisintis, o įsiklausyti – galbūt tame yra dalis tiesos, kurią pravartu suvokti.

OŽIARAGIS

OŽIARAGIS

Bendra astrologinė prognozė Ožiaragiams 2022 metams

Juodojo vandens Tigro metai Ožiaragiams yra naudingas laikotarpis, pilnas gausos, nes kartais gali atrodyti, kad jų gyvenimas primena chaosą, tačiau būtent iš šio chaoso tikėtina, kad gimsta dideli dalykai.
Ožiaragiams 2022 metais reikės visos turimos vidinės stiprybės, jie turės tinkamai įvertinti aplink vykstančius įvykius ir greitai daryti sprendimus. 
2022 metai yra ypatingas laikas, kai užsibrėžti tikslai ir gyvenimo filosofija bei nusistatymai tampa tolesnio vystymosi ir sėkmės pagrindu. 

Tai yra naujų galimybių metai, kai bus suvoktos visos kliūtys ir trukdžiai, tačiau konkretumą gali suteikti tik asmeninis 2022 m. horoskopas sudarytas pagal asmeninius gimimo duomenis.
 

Darbo perspektyvos Ožiaragiams 2022 metais

2022 m. horoskopas Ožiaragiams sako, kad tikėtinos ženklios konstruktyvios permainos darbinėje ar profesinėje srityje, ir pataria mąstyti, kad nieko tiesiog neįvyksta šiaip, todėl iškilę sunkumai ir problemos užgrūdins Ožiaragius ir padarys juos stipresniais bei išmintingesniais, o tai labai pravers ateičiai.
Antroje 2022 metų pusėje pagaliau atsiras tvarka chaose, tiksliau – tvarkingas chaosas, kai viskas eisis link taikos su savimi bei kitais ir stabilumo, ypač finansinio.
 

Meilės horoskopas Ožiaragiams 2022 metais

Nepaisant chaoso darbe, šeima Ožiaragiams bus ta vieta, iš kur kils laimė ir harmonija. Poros galės ne tik sustiprinti savo esamą ryšį, bet ir kurti ypatingą romantišką atmosferą, kupiną harmonijos ir laimės. 
Vienišų Ožiaragių laukia gana dviprasmiški metai, kai atsiras naujos aistringos pažintys, kurios galbūt ir neišaugs į kažką rimto, bet bus gana jaudinančios. Ir to gali visai pakakti, nes nieko daugiau gali ir nesinorėti, mat dėmesys taip pat gali duoti pakankamai gerų emocijų.
 

VANDENIS

VANDENIS

Bendra astrologinė prognozė Vandeniui 2022 metams

2022 metais Vandeniai galės kiek lengviau atsipūsti, nes neturėtų būti didelių iššūkių ar nemalonių siurprizų, tačiau visumoje tai bus gana užimti metai, atsiras daug reikalų ir darbų.

Likimas pateiks Vandeniams daug įdomių galimybių, ir patartina pasinaudoti visomis jomis, nes dauguma permainų bus sėkmingos ir labai naudingos. Tai yra metai, kai reikia imti iš gyvenimo viską, nepamirštant savęs, savo poreikių ir norų bei laisvalaikio.
 

Darbo perspektyvos Vandeniui 2022 metais

2022 metais darbinėje srityje Vandeniams vertėtų matyti visą vaizdą prieš imantis konkrečių sprendimų ir susikaupti vienam darbui – pasistengti išvengti chaoso, kai dirbama keliais frontais, ir nė vienas darbas nelieka gerai atliktas iki galo.
Kalbant apie materialinę sritį, derėtų neskubėti su investicijomis, nes Vandeniams 2022 metai yra visapusės gausos metai, todėl likimas suteiks daug unikalių galimybių, tačiau darbinėje veikloje atsiras žmonių, kurie gali norėti skubinti procesus, o tai nebus labai naudinga pačiam Vandeniui, bet konkretumą gali duoti tik asmeninis 2022 m. horoskoskopas sudarytas pagal asmeninius gimimo duomenis.
 

Meilės horoskopas Vandeniui 2022 metais

Vandeniai 2022 metais sieks ir norės meilės peripetijų ir dramų, kas, tiesa pasakius, nėra labai “Vandeniškas” bruožas – šie metai duos jautrumo ir naujų norų, ir asmenybė gali keistis. Priklausomai nuo partnerio ši sąvybė gali jungti ir gerinti santykius arba atvirkščiai – atstumti.

Vieniši Vandeniai gali imtis žingsnių tai pakeisti, išaugęs jautrumas padės vilioti, suvokti kitą žmogų, todėl palanku pažindintis, ypač internetu, kilusios diskusijos vers atsiverti.

ŽUVYS

ŽUVYS

Bendra astrologinė prognozė Žuvims 2022 metams

2022 metais daugelį Žuvų aplankys laimė, mat šie metai, tikėtina, kad bus naujų pasiekimų etapas – atėjo laikas permainoms pradėti įgyvendinti ambicingus planus. 
Žvaigždės rekomenduoja Žuvims būti ryžtingiems ir drąsiems, tai metas nustoti demonstruoti savo kuklumo bei rafinuotumumo subtilybes. Likimo duoti išbandymai – lengviau pernešami sunkumai sustiprins charakterį, leis įgyti naujos patirties bei žinių. Pasitikėjimas savimi Žuvims duos puikiausių rezultatų.
 

Darbo perspektyvos Žuvims 2022 metais

2022 metais darbinėje, veiklos srityje Žuvims svarbu turėti pasiruoštą veiksmų planą, nes chaotiškumas nebus gerai – sekdami planu, Žuvys galės pasiekti didesnių aukštumų profesinėje srityje. Žvaigždės pataria Žuvims 2022 metais nesivelti į abejotinas avantiūras, kurios gali netikėtai atsirasti. Tai yra metai, kai atsiranda tikimybė tapti didelio masto finansinės apgaulės, apsukrių sukčių auka, tačiau konkretumą gali suteikti tik asmeninis 2022 m. horoskopas sudarytas pagal asmeninius gimimo duomenis. 
Patartina daugiau laiko skirti lavinimuisi, naujų žinių ir įgūdžių įgijimui. Taip pat reikėtų prisimint, kad stresas kenkia ir atrasti darbo – poilsio balansą.
 

Meilės horoskopas Žuvims 2022 metais

Šiame 2022 metų etape Žuvys tikrai gaus dėmesio iš priešingos lyties, tikėtina, kad gerbėjų bus daug, tačiau vienišos Žuvys neturėtų skubėti pulti į santykius, vertėtų apmąstyti tai galva, ne vien širdimi ar jausmais.
Antra metų pusė tikėtina, kad bus stabilesnė, ramesnė ir labiau konkretesnė, kalbant apie meilės reikalus. 
2022 metai gali padovanoti supratimą, kad senai pažįstamas žmogus yra tas, kuris gali būti vertas tiek romantikos, tiek bendro gyvenimo kartu.

 

horodskopas