Prasideda šiuolaikinės muzikos festivalis „Permainų muzika"

Prasideda šiuolaikinės muzikos festivalis „Permainų muzika"
AA

Vienas didžiausių vakarų Lietuvoje šiuolaikinės muzikos festivalis „Permainų muzika“ atsiveria klausytojams.  

Rugsėjo 24 d. mažieji klausytojai kviečiamiį premjerą! Susitiks smagioje muzikos ritmų šventėje – „Linksmieji rimtai", kurioje visi turės progos išbandyti savo gebėjimus. Įsitinkinsim, kad groti galima ne tik instrumentais, bet ir kūnu! 

 Naujame edukaciniame projekte Tavęs lauksim 18.30 val., nes 12 valandos pasirodymui visi bilietai jau išparduoti.

25 d. „Tarp praeities ir dabarties” programoje susipins su Klaipėda susijusių žymių Lietuvos kompozitorių muzika. Žymaus  fortepijono virtuozo Alexanderio Paley‘aus suburtas ansamblis „Paleasis“ kviečia pasinert į nepakartojamą muzikos lobyną. Prisijunk ir Tu! 27 d. Būk pirmas, kuris išgirs keturių dalių ciklo „Stella Hermetica“ premjerą! Kompozitorių Martyno Bialobžeskio ir Jono Jurkūno kompozicijai prognozuojama kultinė sėkmė! O premjerai įspūdžio suteiks dar ir mistinė HOFAS erdvė. Susitikim ir pasinerkim į gravitacijos būseną! 

Spalio 1 d. programa „M. K. Čiurlionis. Miške“ sujungs keturis talentingus menininkus, gyvenančius keturiose skirtingose valstybėse. Pianistų Onutės Gražinytės ir Gabrieliaus Aleknos bei perkusininkų Pavel Giunter ir Guntaro Freibergo interpretacijose skambės nepavaldi laikui klasika. 

4 d. išgirsk saksofonų  kvartetą „Quasar“, kurie atvyksta iš Kanados.  Aistringi šiuolaikinės muzikos entuziastai pristatys savo šalies kūrėjų bei lietuvio Vykinto Baltako ir ukrainietės Allos Zagaykevich kūrinių šiuolaikines interpretacijas.

6 d. Klaipėdos Šventojo Pranciškaus Asyžiečio bažnyčia. Festivalį vainikuos žymaus lietuvių kompozitoriaus, pedagogo ir politiko Osvaldo Balakausko „Requiem in memoriam Stasys Lozoraitis“. Įėjimas nemokamas. 

Reklama Ikona, uždaryti