Klaipėdoje įvyko graži gerumo akcija beglobiams gyvūnams paremti

Klaipėdoje įvyko graži gerumo akcija beglobiams gyvūnams paremti
AA
Gruodžio 29 dienos rytą, Švyturio arenos galinė aikštelė tapo gerumo kupinų ir beglobiams gyvūnams neabejingų žmonių susirinkimo vieta. Akcijos organizatoriai autorenginiai.lt komanda pirmą kartą pasiryžo surengti tokią gerumo akciją ir ragino visus prisidėti: atvežti gyvūnėliams maisto, reikmenų, priežiūros priemonių, žaislų, nepabūgti nuvykus padirbėti, padėti ten gyvūnus prižiūrintiems darbuotojams.
Gerumo kupinas rytas prasidėjo šiltais pokalbiais, pasklidusiu kavos ir vaflių kvapu bei spindinčiomis žmonių šypsenomis. Auto klubų nariai bei pavieniai žmonės suvežė savo dovanas, kurios vos tilpo į du mikroautobusiukus. Visi pinigėliai surinkti už tądien siūlytas vaišes buvo skrupulingai surinkti ir atiduoti benamių gyvūnėlių globos namams VšĮ "Būk mano draugas".
„Norime padėti VšĮ "Būk mano draugas" beglobiams gyvūnams, nes patys augindami savuosius suprantame, kaip smarkiai nuskriaustieji stokoja išskirtinės meilės, dėmesio, o svarbiausia, elementarių išteklių, reikalingų gyvūnų gyvenimo kokybės užtikrinimui. Vis didėjanti mūsų organizacija leido suprasti, kad turime galimybių padėti, o šis šventinis gerumo laikotarpis įtakojo nesnausti ir veikti. Ilgai ruoštis nereikėjo. Pasklidusi žinia apie šią akciją greitai subūrė geradarius” , - savo mintimis dalinosi organizatorius Simas Paulauskas.
Šiuo metu žinomi tik apytiksliai skaičiai. Gerumą atvežė per 50 įvairių žmonių grupelių ir įmonių.
Akcija pasiekė kulminaciją nuvykus į VšĮ "Būk mano draugas" namus. Atidavę surinktas dovanas bei padovanoję savo pagalbą atliekant reikalingus darbus, dalyviai suprato kiek daug reikia nuskriaustiems gyvūnėliams. „Džiaugiamės, kad ši graži iniciatyva sulaukė bendraminčių, o svarbiausia nors dalele prisidėjo prie gyvūnėlių gerovės. Ypatingą padėką norėtume išreikšti mūsų bendražygiams: Švyturio arena, Lady Drivers Club Klaipėda, Lateral repairs, Deividas Sudmonas, Autobrava Motors, Merginų Autoklubas Klaipėda, Tado Venckaus veterinarijos klinika ir Dalios Kujalienės veterinarijos klinika”, - dalinosi Simas.