Į Karlskronos aikštę sugrįžta Interaktyvi vasaros skaitykla

Į Karlskronos aikštę sugrįžta Interaktyvi vasaros skaitykla
AA

Įsibėgėjant vasarai – birželio 20 d./antradienį/ 11.00 val. – klaipėdiečiams ir miesto svečiams atveriama Klaipėdos m. sav. Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos „Interaktyvi vasaros skaitykla“ Karlskronos aikštėje, prie Danės upės, šalia plačialapių medžių ir čiurlenančio fontano, kuri veiks iki liepos 20 d.  Jaukioje uostamiesčio erdvėje kviečiame dalyvauti visai šeimai skirtose edukacijose, pleneruose, tobulinti kūrybinius gebėjimus, išbandyti jogą, diskutuoti knygų pristatymuose, konsultuotis įvairiais išmaniųjų įrenginių naudojimosi klausimais; pajausti glaudesnį ryšį su gamta bei pasimėgauti nuotaikingomis muzikinėmis-literatūrinėmis programomis, prasmingai minint Klaipėdos krašto metus!

Atveriant skaityklos duris pirmiausia kviečiame užsiregistruoti „Vasara su knyga“ skaitymo iššūkyje. Nes SKAITYMAS TAU TINKA!  12.00 val. mažųjų laukia linksmiausia popietė su biblioteka. 13.30 val. Jaunimas ant karštosios kėdės sodins rašytoją Justiną Žilinską, vėliau individualias konsultacijas teiks informacinių technologijųspecialistas, pavakarę jūsų lauks užsiėmimai sielai ir kūrybinė edukacija suaugusiems, kuri atskleis, kuo gi kvepia eilėraštis?

 

Skaitykloje miesto svečiai galės rasti literatūros apie uostamiestį, jo lankytinas vietas. Lentynose bus ne tik grožinės ar šakinės literatūros, meno albumų suaugusiems, bet ir spalvotų knygelių mažiesiems. Turėsime knygų ukrainiečių kalba.

Vaikams ypatingai daug užsiėmimų: nuo eksperimentų ir burbulų šou, robotų ir stalo žaidimų, spalvingų balionų gamybos iki teatro edukacijų. Suaugusieji gėrėsis koncertais, užsiims kūryba ant tekstilės, papuošalų iš vilnos gamyba, šachmatais, harmonijos savyje ieškos piešdami mandalas ir atlikdami jogą. Jaunime, tu taip pat nepamirštas – koncertai ir knygų klubo paslaptys – tau!

Iki liepos 1 d. aplankykite eksponuojamą literatūros parodą „MOTERS SVEIKATOS IR GROŽIO PASLAPTYS“.

 

Skaitykla bus atvira antradieniais–penktadieniais 11–19 val., šeštadieniais 12–18 val. Sekmadieniais ir pirmadieniais skaitykla nedirbs.

Džiaugiamės, kad skaitykla yra pamėgta ir gausiai lankoma. Per dieną apsilanko per 200 lankytojų, o kiek nesuskaičiuojamų naujų pažinčių ir įdomių sužinojimų čia užsukusiųjų laukia! Taigi, šiemet Interaktyvi vasaros skaitykla veiks tik vieną mėnesį, todėl renginiai bus dinamiški, koncentruoti ir informatyvūs. Būtinai užsukite – jie visi nemokami!