Danas Rapšys kviečia į Klaipėdos baseine vyksiantį šeimų plaukimo turnyrą

Danas Rapšys kviečia į Klaipėdos baseine vyksiantį šeimų plaukimo turnyrą
AA

Gegužės 29 dieną Klaipėdos baseinas (Dubysos g. 12) vėl taps šeimų sporto šventės vieta – VšĮ Plaukimo mokykla trečią kartą organizuoja didelio populiarumo sulaukusias šeimų plaukimo varžybas „Mama, tėtis ir aš“ Dano Rapšio taurei laimėti.

Varžybose gali dalyvauti visos šeimos iš visų Lietuvos miestų. Laukiama labai įdomių ir nuotaikingų varžybų ir daugiau nei 100 komandų.

 

 

Šventė - rinktinės baseine

Europos, pasaulio ir universiados čempionas Danas Rapšys Klaipėdos baseine lankosi dažnai - stovyklauja su Lietuvos rinktinės nariais ir yra pamėgęs šį baseiną.

„Man Klaipėdoje labai patinka. Klaipėdos baseinas - jaukus, šviesus, dideli langai. Ypač smagu saulėtą dieną. Bokšteliai geri, viskas švaru, rūbinės – erdvios“, - teigia D. Rapšys.

Anot jo, Klaipėda apskritai yra svetingas ir jaukus miestas.

„Nėra didelių kamščių, viskas prie pat, galima sutaupyti laiko, nes mums, plaukikams, tai labai svarbu“, - sako D. Rapšys.

Jis džiaugiasi, kad Klaipėdoje jau trečią kartą yra organizuojamas jo vardo taurės šeimų turnyras ir jis tampa vis populiaresniu.

„Kai matai tas degančias akis, tas emocijas, apima labai geras jausmas. Kiekvieną kartą džiaugiuosi iš naujo. Esu tikras, kad tokios varžybos prisideda ne tik prie plaukimo populiarinimo, tačiau ir visos plaukimo bendruomenės stiprinimo. Man ir pačiam smagu įšokti į baseiną drauge su kitais šių varžybų dalyviais. Tad iš visos širdies kviečiu atvykti ir drauge pajusti tą gerą jausmą“, - sako D. Rapšys.

Registracija - internetu

Varžybose komandą sudaro trys šeimos nariai. Iš jų bent vienas turi būti vyresnis nei 18 metų ir bent vienas jaunesnis nei 18 metų, lytis nėra svarbi. Komandoje turi būti bent du tos pačios šeimos atstovai. Tad komandą gali sudaryti seneliai, jų vaikai, anūkai, žentai ir marčios arba kitaip susiję giminystės ryšiais dalyviai.

Registracijos formą į šį turnyrą rasite čia.

Kiekviena dalyvaujanti komanda bus apdovanota diplomais, o 10 geriausių komandų - ir partnerių įsteigtais prizais.

Varžybos Dano Rapšio taurei laimėti vyks estafetės principu, kai trys kiekvienos komandos dalyviai pasirinktu plaukimo stiliumi be pagalbinių priemonių (leidžiama naudoti tik varžybų organizatorių duotas plaukimo lenteles) turės įveikti  50 metrų nuotolį. Galima startuoti ir nuo bokštelių, ir iš vandens.

Varžybų dalyvių plaukimo rezultatai bus fiksuojami tarptautinės plaukimo federacijos FINA pripažinta SWISS TIMMING varžybų laiko kontrolės sistema.

„Mūsų tikslas - ne tik išsiaiškinti geriausiai Lietuvoje plaukiančią šeimą, bet ir populiarinti plaukimo sportą Lietuvoje ir Klaipėdos regione, skatinti šeimų sportavimo ir plaukimo turnyrų tradicijas“, - sako VšĮ Plaukimo mokykla pardavimų vadovė N. Jonušienė.

Atvykti į Klaipėdos baseiną organizatoriai kviečia ne tik dalyvaujančias komandas, bet ir sirgalius, kurie turnyrą galės stebėti tribūnose.

„Mes savo ruožtu garantuojame turiningą ir smagų laiką nuotaikingame renginyje", - sako N. Jonušienė.

 

Dalyvavimas varžybose – nemokamas.

Varžybų gegužės 29 dieną atidarymas - 13.30 val. Planuojama, kad jos tęsis iki 15.30 val.

Reklama Ikona, uždaryti